Seminar “Mesec edukacije – Mladost i iskustvo-formula uspeha za turizam“

Udruženje ,,Mladi za turizam“ po četvrti put, u okviru Meseca edukacije, organizuje seminar ,, Mladost i iskustvo-formula uspeha za turizam.“

Suočavajući se sa problematikom visoke nezaposlenosti, naročito među mladima kako kod nas tako i u svetu, i vodeći se poznatom krilaticom ,,Posao ne treba čekati, već stvarati,’’ opredelili smo se da ovogodišnji mesec edukacije bude posvećen turističkom preduzetništvu. Cilj nam je da u okviru tri teme: hoteli i hosteli, turističke agencije i seoski turizam pružimo uvid potencijalnim mladim preduzetnicima na mogućnosti pokretanja sopstvenog biznisa u domenu turizma.

Uz pomoć predavača, predstavnika državnih institucija i stručnih organizacija, kao i uspešnih preduzetnika, potrudićemo se da kroz konkretne primere približimo zakonske okvire i mogućnosti za pokretanje sopstvenog posla. Spoj mladosti i iskustva su ključne formule uspeha, koje mogu doprineti kako razvoju turizma u Srbiji, tako i smanjenju nezaposlenosti.

Svi prisutni moći će da učestvuju u diskusiji nakon izlaganja, a naši predavači će sa svima podeliti praktične savete i lična iskustva.

Seminar će se realizovati u prostorijama Privredne komore Beograda, u ulici Kneza Miloša 12, sa početkom u 18h u okviru tri termina: 5. decembar („Otvaranje novih hotela i hostela-stvarana potreba ili luksuz“), 12. decembra („Osnivanje novih turističkih agencija-realna opcija ili pusta želja“) i 24. decembar („Seoski turizam kao mogućnost oživljavanja sela“).

Učestvovanje na seminaru je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na mail info@mladizaturizam.rs 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>