Tim za turističko preduzetništvo

 


Kako bismo obuhvatili preduzetnički aspekt turizma u Srbiji, osnovan je tim koji za cilj ima da se kroz sprovedene aktivnosti upoznamo i sa praktičnim delom ove veoma kompleksne delatnosti, gde ćemo iznalaziti načine za primenu stečenih teorijskih znanja.

Kroz seminare, radionice, prezentacije, ali i posete preduzećima koji posluju u oblasti turizma, pruža se mogućnost upoznavanja mladih sa konkretnim poslovima koji ih očekuju u budućnosti. Primarna ideja je da mladi, kroz timski rad, doprinesu kako svom ličnom i profesionalnom unapređenju, tako i promociji turizma Srbije.

Koordinatori tima:  Ana Dević i Ana Tešović.

Prijave i sva pitanja o radu tima možete uputiti na: mtpreduzetnistvo@gmail.com

Pratite nas i u našoj FB grupi: www.facebook.com/groups/195801143773383

Moskva poseta

 

Pokreni se. Istraži. Probudi Srbiju!
Mladi za turizam

2 comments on “Tim za turističko preduzetništvo

 1. Jedan od vaših kolega, Marko Rodić mi je predložio da vas kontaktiram u vezi ideje/a koje imam.

  Jednu koju sam počela da istražujem je “Fantastični Beograd”- Beograd kroz mistične priče, urbane legende, demonološka predanja, teorije zavere i ostale žanrove priča koje imaju natpripodni i mistični, možda i zastrašujući elemenat.

  Druga, koja u startu zahteva manje istraživanja i osmišljavanja nazvala bih “Upoznajte Kopaonik”. Naime, kao čest gost Kopaonika, saznala sam da na toj planini ne postoji ni jedna turistička ponuda koja bi obuhvatila sve kopaoničke prirodne i kulturne atrakcije, kojih itekako ima. Potražnja postoji i tu informaciju imam od prijatelja koji rade na Kopaoniku dugi niz godina.

  Ukoliko su vam ove ideje zanimljive i ako bi neko od vas želeo da radi na nekoj od njih, ja sam otvorena i vrlo zainteresovana za svaku vrstu saradnje.

  Ja sam Branislava Joković, po obrazovanju sam etnolog- antropolog.

  Srdačan pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>