O nama

         Udruženje „Mladi za turizam“ formirano je u maju 2010. godine, od strane nekoliko studenata, prvobitno kao sekcija. Već naredne godine, zahvaljujući njihovoj odvažnosti da samostalno zakorače u svet turizma, sekcija prerasta u organizovano udruženje, koje nastavlja da deluje u skladu sa ranije postavljenim ciljevima, vremenom uvećavajući svoje članstvo.

       Naša misija je promovisanje Srbije kao primamljive destinacije koja ima odličnu podlogu za realizovanje brojnih vidova turizma, negovanje kulture putovanja i očuvanje prirodnog okruženja. Imamo viziju da Srbija postane važna tačka na svetskoj turističkoj mapi s prepoznatljivim turističkim proizvodom. Glavni ciljevi udruženja su razvoj domaćeg turizma, motivisanje mladih da upoznaju sopstvenu zemlju i uzmu aktivno učešće u građenju boljeg imidža Srbije.

         Udruženje aktivno sarađuje sa turističkim agencijama i organizacijama, ekološkim društvima, kulturnim ustanovama, fakultetima na kojima se izučava turizam i sa drugim srodnim organizacijama. „Mladi za turizam“ nastoji da edukuje svoje članove organizujući predavanja, radionice, stručne izlete i ekskurzije. U udruženju, rame uz rame, stoje zaljubljenici u turizam i putovanja sa sposobnim profesionalcima koji su spremni da podele svoja iskustva.

Naša vrata otvorena su prema svim ljudima dobre volje. Godine ne brojimo! Dobro došli ste da se družimo, putujemo, sklapamo prijateljstva, razmenjujemo stečena znanja i ideje.

Pokreni se. Istraži. Probudi Srbiju!
Mladi za turizam

 

2 comments on “O nama

  1. Nadja says:

    Postovani,vase udruzenje mi se cini jako zanimljivim. Turizam je moja,nadam se,buduca struka, Interesuje me da li i kako mogu da volontiram u vasem udruzenju. Srdacan pozdrav.

    • Poštovana, dovoljno je da Vaše podatke pošaljete na mejl: info@mladizaturizam.rs, kako biste pratili naše aktivnosti i primali obaveštenja. U skladu sa interesovanjima možete se prijaviti za neki od timova: za ruralni, za gradski turizam ili turističko preduzetništvo. U skladu sa pokazanim angažovanjem, postoje različiti nivoi članstva, koji se dostižu postepeno. Hvala na pokazanom interesovanju, radujemo se budućem druženju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>